Висококачествени електроуслуги от професионални електротехници Пловдив – www.eluslugi.bg

Всяка електроинсталация, независимо от мащаба й, е система, която се състои от множество елементи, работещи като един цялостен механизъм. Затова е от съществено значение, че всеки електротехник трябва да бъде напълно запознат с различните видове електроматериали, които изграждат всяка електромрежа. Когато електроинсталацията е изградена правилно от обучени и компетентни електротехници, тя със сигурност ще функционира безпроблемно за много години. Това ще спести на собственика на сградата или недвижимия имот много време и пари, тъй като няма да се налага да правят ремонти или подмяна на отделни елементи.

В практиката често срещаме лошо проектирани или монтирани електроинсталации. Причините за това могат да бъдат различни – лошо разпределение на токовите кръгове, грешно използване на електроматериали, недостатъчно внимание към детайлите или просто незнание относно функционирането на електромрежите. Такива неправилни монтажи могат да доведат до сериозни проблеми в бъдеще, когато се появят следващи аномалии или проблеми в електроинсталацията.

Една от най-големите затруднения, свързани с лошо изградени или ремонтирани електроинсталации, е откриването на проблемите. Например, ако има късо съединение някъде в проводниците, в следствие на лошо изолиране на кабелите, ще се получава постоянно изключване на предпазителя, който защитава този токов кръг. От друга страна, късо съединение в зазидан проводник е трудно да се открие. В такива случаи, обикновено се пристъпва към подмяна на целият проводник, което води до големи разходи, мръсотия и неудобства за собственика на имота. Затова е важно да се избягват грешките при изграждането на електроинсталациите, като се ползва качествен материал и се извършва правилно монтажа на елементите. Освен това, редовната поддръжка и преглед на електроинсталацията може да спомогне за откриване на проблемите още в началния им етап и да се предотвратят сериозни повреди.

Когато се извършва ремонт или модернизация на електроинсталацията, е важно да се вземат предвид всички необходими мерки за безопасност, като се ползва качествен материал и се извършва работата от квалифицирани електротехници. Това не само ще гарантира правилното функциониране на електроинсталацията, но и ще предпази от опасности за живота и здравето на хората.

Накрая, е важно да се подчертае, че електроинсталациите са отговорни за много от аспектите на нашия живот, като осветление, отопление, готвене, работа на електроуреди и други. Затова е важно да се отделя необходимото внимание на изграждането и поддръжката им, за да можем да се наслаждаваме на комфортен и безопасен живот в нашите домове и работни места.

Нашите електротехнически услуги са:

 • Изграждане на електроинсталации монофазен и трифазен ток (220v . 380v)l
 • Ремонти и монтажи на електрически табла, смяна на авт. предпазители, монтаж на релета за напрежение, електромери;
 • Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.
 • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
 • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
 • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
 • Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
 • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
 • Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини;
 • Монтаж на вентилатори за баня;
 • Монтаж на резервно захранване;
 • Монтаж на вътрешно и външно градинско осветление;
 • Електроремонти на общи жилищни сгради

За връзка с нас:

В нашите страници за връзка с нас сме предоставили мобилен номер за директна връзка, както и email адрес и кратка контактна форма, в които може да опишете проблема си. От нас ще получите отгвор в най-кратки срокове. При евентуално съгласие от Вас да ни наемете да извършим Ваш проект или услуги – правим уговорка в определен ден и час за оглед.

Посетете ни на адрес:

www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електротехници Пловдив

Leave a Reply