Ремонти Пловдив. Строителни и довършителни ремонти за гр. Пловдив и област Пловдив

Ние сме висококвалифицарани майстори за цялостни, строителни ремонти в гр. Пловдвив и област Пловдив. Предлагаме широк набор от всякакви видове вътрешни и външни ремонти и довършителни услуги за жилища и обществени сгради. Имаме огромен опит в ремонтите на баня и мокри помещения. Предлагаме изключително качествени и професионални услуги.
Ние сме специализирана в областта на строително-ремонтните дейности. Екипът ни от майстори и ел техници ще извършат качествен основен ремонт във Вашия дом, бизнес или офис сграда.
Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища и обществени сгради. Извършваме следните строително-ремонтни услуги:
Монтаж и лепене на вътрешна (директно лепене на топлоизолация или монтаж чрез гипсокартонови конструкции) и външна топлоизолация (чрез скеле или по алпийски способ);
Сухо строителство, мазилки, шпакловки, боядисване;
Зидарии и декорации;
Проектиране и монтаж на кухни по поръчка
Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор,технически камък;
Гипсокартон и окачени тавани;
Ремонти на бани, монтаж на душ кабини;
ВиК и Ел. инсталации и табла;
Всички видове електроремонти;
Електро и структурно окабеляване;
Изграждане и ремонт на покриви;
Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.
Електротехник Електроуслуги Пловдив Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла, полагане на кабели и кабелни трасета, Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. издели, монтиране на захранващи кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

Нашите услуги включват широк спектър от строително-ремонтни услуги – на ниски цени и професионално изпълнение. Основната ни дейност са строителни ремонти на жилищни сгради. Всеки един строителен ремонт извършваме с особена прецизност и професиоанализъм, като предлагаме на нашите клиенти не само фиксирани цени за дадените услуги, но и ценови отстъпки. Нашите услуги включват: 

Къртачни услуги при основен ремонт. Къртене на стари мазилки, дограма, врати. Бутане на стени, Къртене на отвори за врати и процорци. Къртене на стара баня. Къртене на отвори и канали за ВиК и Ел. инсталации.

Демонтаж и монтаж на мебели, кухненско обзавеждане, модулни структури.

Извършваме всички видове електроуслуги – Електроремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

ВиК и Ремонт на баня/тоалетна. Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации. Смяна и монтаж на водосточни тръби. Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др. Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители. Монтаж на осветителни тела, луни, огледала с вгадено осветление. Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения. Полагане и лепене на стенни и подови плочки (фаянс, гранитогрес, мрамор, ествествен камък, облицовъчни плочи от всякакъв вид). Поставане и монтаж на всякакъв тип подови настилки и стенни облицовки от PVC, гранит, ламинат, масив и др.
Демонтаж и къртене на стари подови настилки и покрития във всякакъв вид помещения (бани, тераси и т.н). Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат. Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки, гипсокартон (директно лепене или чрез конструкция). Изправяне на стени с различен тип мазилки, шпакловъчни материали, полагане на армирани мрежи за заздравяване (и против напукване). Полагане и монтаж на нови настилки от най-разнообразни материали – вътрешни или външни (фасадни).

Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване, изграждане на гипсокартонови конструкции и окачени тавани.
Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон с вгадено LED осветление и лунички. Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон. Монтаж на LED ленти и токоизправители. Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата и друг вид шумо и термо изолиращи материали. Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции (с двойна или единична скара). Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон. Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите; Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки.

Зидарии и усвояване на тераси и балкони, монтаж на вътрешна и външна топлоизолация. Зидария с плътни тухли единични или четворни. Зидария с плътни тухли итонг. Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг. Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата. Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам. Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване.

Висококачествени строителни ремонти в гр. Пловдив (и областта) и довършителни работи на ниски цени и изпълнение в срок. Предлагаме разнообразни услуги в сферата на строителните ремонти
и довършителните работи.
В нашият сайт може да намерите подробна и актуална актуална информация за всички ремонтни услуги, които предлагаме. От нас може да очкавате изключително професионално и проятелско отношение, розрачност при изготвянето на офертата, нормални цени и най-важното висококачествена работа с професионално изпълнение.
Строителните ремонти извършваме само с професионална апаратура и модерна технология за ремонт. Нашият екип е съставен от компетентни и квалифицирани служители, които притежават нужния опит и умения, за да се спавят с всяка една поставена задача. 

Професионални строителни и довършителни ремонти за гр. Пловдив и близките населени места! Извършваме всички видове строително ремонтни услуги до ключ.

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършителни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 15 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Предлагаме само качествени услуги от квалифицирани майстори с дълъг стаж и много натрупани, полезни знания в сферата на ремонтните услуги. Услугите, който предлагаме са:

Монтаж и полагане на вътрешна и външна топлоизолация;
Изграждане на конструкции и зидове чрез сухо строителство, полагане на мазилки, шпакловки, боядисване;
Усвояване на тераси. Зидарии, декорации, окачени и растерни тавани;
Проектиране и монтаж на кухни по поръчка;

Монтаж и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък;
Монтаж и лепене на стенни облицовки от камък, мрамор, грани, ламинат и др. вид плоскости и материали;
Изработка и монтаж на гипсокартонови конструкции и окачени тавани чрез двойна или единична скара. Монтаж на ламелени и растерни тавани;
Ремонти на бани, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, мивки, смесители, мебелировка за баня и др.;
Проектиране и изграждане на ВиК и Ел. инсталации, монтаж на ел. табла, осветителни тела, LED осветление и др.;
Извършваме всякакъв тип електроремонти, структурно и електроокабеляване;

Електро и структурно окабеляване;
Изграждане и ремонт на покриви;
Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.

Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна ВиК инсталация

Демонтиране на санитария и санитарни уреди / ако ще правим основен ремонт и обновяванае /
Изкъртване на старите теракот, фаянс, замазки и лепила
Демонтаж и ремонт на основните тръби ако е нужно
Полагане на ВиК и Ел. инсталациите — тръби, кабели, контакти, ключове, конзолни кутии, осветителни тела и други
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван или окачен таван с лунички (по желание)
Полагане на замазка по под, стени и тавани
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни ленти
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранит, камък и др.
Изграждане на окачен таван с лунички (по желание)
Монтаж на санитарни уреди като моноблок, мивка, смесител, душ, шкафове, огледала и др.
Монтаж на душ системи, душ кабини, душ панели, хидромасажни душ инсталации, вани и др.
Извозване на строителните отпадъци

ВиК ремонти по домовете
Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Смяна и монтаж на водосточни тръби, щрангове и др.
Монтаж или смяна на водомери
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения
Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти
Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

Къртене, чистене, извозване на строителните отпадъци
Електроремонтни дейности
Ремонт и подмяна на ВиК инсталацията
Основен ремонт на баня и изработка на кухня по поръчка
Сухо строителство, окачени тавани, вътрешна и външна топлоизолация
Зидарии, изграждане и ремонт на огради и външно осветление
Монтаж на външни облицовки от камък и др.
Обръщане на врати и прозорци, мазилки, шпакловане, боядисване
Ремонт на общите части на сградата.

магазини, офиси, заведения и промишлени помещения
хотели и обществени сгради

Основен ремонт

Специализирани сме в монтирането на най-различни настилки от най-различни материали като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
Етапите, които следваме при изграждане на подови настилки са:
Демонтаж и къртене на старите настилки / в зависимост дали помещението е имало такива /
При нужда за ремонт на баня къртене на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно, демонтаж на старата санитария
Нивелация на повърхностите и със саморазливащи се мазилки (полагане на замазка по пода или стените и обработката им с хидроизолационни материали)
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван (по желание)
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни материали
Грундиране и обработка на всички повърхности за лепене
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, ламинат, дърво, PVC и др.
Монтаж на вътрешни и външни стенни облицовки

Извършваме всички видове довършителни работи след основен ремонт във Вашия дом, офис, административна или бизнес сграда:
Електроуслуги;
Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла;
Полагане на кабели и кабелни трасета;
Реизграждане или ремонт на електроинсталации;
Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи; за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.;
Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия;
Монтиране на захранващи кабели на електроуреди;
Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини
ВиК и Ремонт на баня/тоалетна
Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации;
Смяна и монтаж на водосточни тръби;
Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.
Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители;
Монтаж на осветителни тела, луни, огледала;
Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;
Полагане на стенни и подови плочки;
Поставане на подови настилки и облицовки;
Демонтаж на подови настилки и покрития;
Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат;
Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки;
Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване;
Полагане на новите настилки – вътрешни или външни;
Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване;
Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон;
Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон;
Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;
Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;
Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;
Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;
Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки;
Зидарии, вътрешна и външна изолация;
Зидария с плътни тухли единични или четворни;
Зидария с плътни тухли итонг;
Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг;
Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата;
Направа на чрез лепене на фибрам;
Поставяме всички видове външна изолация – стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване

Основен ремонт на баня гр. Пловдив - Къртене на стари бани Реновиране и ремонт на Вашата баня

Къртене, чистене извозване. Къртачни услуги при цялостен ремонт на баня

– Къртене на бетон, тухли, гипсокартон, стари плочки и др.;

– Демонтаж и отстраняване на санитарии от стари бани, апартаменти и други видове сгради;

– Проектиране и изграждане на нови ВиК инсталации в домашна и корпоративна среда;

– Ремонт и подмяна на всички видове елементи от ВиК системата – щрангове, тръби, водомери, санитария;

– Пректиране, изграждане и поддръжка на Електроинсталации, както при всякакъв вид сгради, така и във външна среда;

– Подмяна и реизграждане на Електроинсталации;

– Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на мрежово оборудване;

– Ремонт и подмяна на елементи от ел. мрежата – ел. табла, предпазители, кабели и много други;

– Монтаж на електроуреди за вграждане;

– Цялостен ремонт на баня – от грубия строеж или къртенето до завършения вид;

– Монтаж на влагоустойчив гиспокартон;

– Монтаж на всички видове санитарни уреди за баня и кухня – моноблокове, мивки и смесители, душ системи, душ кабини, вани и др.;

– Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини, вентилатори за баня и т.н.

Проектиране на Електроинсталация, изградена от опитни ел. техници. Професионални ел. услуги в гр. Пловдив и областта

Изграждане на електроинсталации от опитен ел. техник. Електро услуги и мрежово окабеляване. Изграждане на комплексни електроинсталации в домове, къщи, офиси, магазини и бизнес сгради. Ремонт и подмяна на съществуващи електроинсталации, подмяна на елементите й или разширяването й. Ремонти, монтаж и подмяна на електрически табла. Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др. Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела, LED осветление и др. изделия. Подмяна и монтаж на захранващи кабели на електроуреди;

Монтаж на външна топлоизолация в гр. Пловдив

Монтаж на Топлоизолация и Топлоизолационни материали. Лепене на външна фасадна и вътрешна топлоизолация. Довършителни ремонти – Фасадни Шпакловки, мазилки и боядисване. Лепене на вътрешна топлоизолация и изграждане на вътрешни, гипсокартонови конструкции.

Цялостен ремонт на баня гр. Пловдив - Висококачествен основен ремонт на Вашата баня от професионалисти

Ремонт на баня от-до ! Професионално изпълнение, нормални цени, висококачествено изпълнение – Ремонт на баня гр. Пловдив. Основен ремонт на баня, ВиК ремонти, Електроуслуги: – Къртене на бетон, тухли, гипсокартон, стари плочки и др.; – Демонтаж и отстраняване на санитарии от стари бани, апартаменти и други видове сгради; – Проектиране и изграждане на нови ВиК инсталации в домашна и корпоративна среда; – Ремонт и подмяна на всички видове елементи от ВиК системата – щрангове, тръби, водомери, санитария; – Пректиране, изграждане и поддръжка на Електроинсталации, както при всякакъв вид сгради, така и във външна среда; – Подмяна и реизграждане на Електроинсталации; – Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на мрежово оборудване; – Ремонт и подмяна на елементи от ел. мрежата – ел. табла, предпазители, кабели и много други; – Монтаж на електроуреди за вграждане; – Цялостен ремонт на баня – от грубия строеж или къртенето до завършения вид; – Монтаж на всички видове санитарни уреди за баня и кухня – моноблокове, мивки и смесители, душ системи, душ кабини, вани и др.; – Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини, вентилатори за баня и т.н.

Ремонт на баня от-до (Къртене на старите плочки – финални монтажни дейности) ! Всеки ремонт на баня, който извършваме правим по професионален начин. Всеки наш клиент получава прецизно изготвена оферта по пазарни цени на материалите, получавате и индивидуални отстъпки. При ремонт на баня за гр. Пловдив и близките населени места следваме определени стъпки за извършването му. Нашите компетентни майстори ще вземат всички нужни размери, след което ще извършим детайлнаа оферта за всеки един вложен материал и цена за съответния труд. 

Строителни ремонти до ключ - от демонтажът на мебелите до довършителнитер, монтажни дейности

Нашият екип е съставен от висококвалифицарани майстори за цялостни, строителни ремонти в гр. Пловдвив и област Пловдив. Нашата основна дейнсот са строителните ремонти – ремонт на апартаменти, ремонт на къщи, ремонт на жилищни кооперации, ремонт на магазини, ремонт на заведения, ремонт на хотели. Ремонт на бани и мокри помещения. Ремонт на стари кухни. Цялостни или частични строителни ремонти (основен ремонт от а-доя или поетапни дребни ремонти). Предлагаме широк набор от всякакви видове вътрешни и външни ремонти и довършителни услуги за жилища и обществени сгради. Нашата цел и главна задача е да надвърлим всички ваши очаквания за един перфектен ремонт. Имаме солиден  опит в ремонтите на баня и мокри помещения. Нашото портфолио със завършени проекти е доказателство за това ( ремонт на баня – галерия с проекти ). Предлагаме изключително качествени, надеждни и професионални услуги свързани с цялостните ремонти. Ние сме специализирана в областта на строително-ремонтните дейности. Екипът ни от майстори и ел техници ще извършат качествен основен ремонт във Вашия дом, бизнес или офис сграда. 

Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища и обществени сгради. Извършваме следните строително-ремонтни услуги: Вътрешна и външна топлоизолация; Сухо строителство, мазилки, шпакловки, боядисване; Зидарии и декорации; Проектиране и монтаж на кухни по поръчка Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор,технически камък; Гипсокартон и окачени тавани; Ремонти на бани, монтаж на душ кабини; ВиК и Ел. инсталации и табла; Всички видове електроремонти; Електро и структурно окабеляване; Изграждане и ремонт на покриви; Вдигане и ремонт на огради, фасади и др. Електротехник Електроуслуги Пловдив Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла, полагане на кабели и кабелни трасета, външно окабеляване, монтаж на ел. и разпределителни табла. Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. издели, монтиране на захранващи кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

Строителни ремонти до ключ - от демонтажът на мебелите до довършителнитер, монтажни дейности

Изграждане и ремонт на ВиК инсталации – Изграждане и ремонт на ВиК инсталации, тръбопроводи и техните компоненти; – Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и друга санитария; – Смяна и монтаж на водосточни тръби; – Монтаж или смяна на водомери – Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения; – Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти; – Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

ВиК изграждане и ремонти Всички видове ВиК услуги Основен ремонт на баня Изграждане ВиК мрежи

Ремонт на баня гр. Пловдив - Ремонт и реновиране на стара баня. Монтаж на влагоустойчив гипсокартон

Ако вашият апартамент или къща трябва да се ремонтира, за да се радвате на мечтаното жилище то нашите строително-ремонтни услуги ще постигнат всичко това. Ние ще направим вашият мечтан дом в реалност

Нашите услуги включват следните видове строително монтажни и довършителни работи:

  • Оглед на обекта и адекватна професионална консултация. Изготвяне на оферта с възможност за ценови отстъпки;
  • Демонтаж на старата мебелировка, демонтаж на кухненското обзавеждане.
  • Изготвяне на идейни проекти и дизайн, чрез които представяме различни варианти за композиционално и функционално разположение на елементите от интериора.
  • Къртене, събаряне. Къртачни услуги, чрез които да бъде отстранен целият ненужен, отпадъчен материал.
  • Изчукване, изтъргване на стар материал и неравности по стени и под, почистване и подготовка на строителния обект за по-нататъчна работа. В това число влизат и демонтажните работи по отстраняване на стари електроуреди. Извършваме и сваляне на старата мазилка при нужда;
  • Корекция и преработка на ВиК инсталацията, чрез отстраняване на старите щрангове, сифони, тръби и съединения.
  • Подновяване и корекции на Електро инсталацията и извеждане на нови електрически точки. При нужда поради спецификата на новия проект извеждаме и допълнителни ел. контакти, ел. ключове и осветителни тела;
  • Корекция на вътрешни стени в помещенията и банята и полагане на нова изравнителна мазилка ( Варо-жиментова за банята и Цименто-гипсова за сухите помещения ). В зависимост от проекта извършваме и корекции чрез монтаж на гипсокартонови конструкции по стените и пода. Изграждаме окачени и растерни тавани с най-различна форма и геометрия.
  • Вътррешни и външни зидарии – преграждане на едно помещение – задария  с гипсокартон, газобетон (YTONG кухли) или с комерсиалните видове тухли;
  • Подготовка на стените и грундиране преди полагане на мализлки и шпакловка;
  • Полагане и нанасяне на хидроизолация, хидроизолационни ленти и маншети в мокрите помещения (бани, кухня, тераси и др.);
  • Обръщане на врати и прозорци. Монтаж на ъглопротекторни лайсни и изправяне на вътрешни ъгли.
  • Нанасяне на изравнителна и финна шпакловка по стени и тавани;
  • Финно шлайфане на стени и тавани и грундиране преди боядисване. Нанасяне на тънък слой шпакловки върху монтирания гиспокартон (при наличие на такъв);
  • Боядисване на тавани и стени. Нанасяне и на декоративни мазилки; 
  • Ремонт и подновяване на подови настилки;
  • Ремонт и подновяване на стенни облицовки;
  • Къртене и изичстване на стари настилки;
  • Корекция на кривини по пода  ( ако има такива ) чрез подравняващи и саморазливни замазки;
  • Монтаж на подови изолационни материали като фибрам и други;
  • Грундиране и полагане на самонивелираща се замазка по стените и пода;
  • Полагане и лепене на подови настилки ( теракот, гранитогрес, фаянс, PVC, ламинат и др. )
  • Направа и облицовка на праг за входна( външна ) врата или подпрозоръчни;
  • Полагане на фаянсови и гранитни плочки за гръб в кухня, тераса, коридор и т.н;
  • Полагане и монтаж на цокъл;
  • Цялостен ремонт на банята, монтаж на всякакъв вид санитария и електроуреди в банята (мононлок, мивки, смесители, душ системи, огледала, окачен таван, бойлер, вентилатор, пералня и сушилна машини, душ кабини и остъкление).
  • Полагане на хидроизолационни материали в банята;
  • Преустроиство и подмяна на ВиК инсталацията в банята;
  • Облицовка на стените и пода в банята с фаянсови или гранитни плочки;
  • Монтаж на фриз и фризови декоративни плочки;
  • Обръщане на врата, прозорец и други линейни отсечки с ъглова лайсна ( инокс или алуминий);
  • Монтаж на ревизия за водомер;
  • Преработка и монтаж на сифони (линейни, кръгли и др.)
  • Оформяне на отвор и монтаж на вентилатор;
  • Изграждане и облицовка на праг за врата ( по желание );
  • Затваряне на щрангове и WC канал с гипсокартон и облицовка с плочки;
  • Шпакловка и декоративна мазилка на таван / Монтаж на окачен таван със скрито осветление или растер таван (  по избор )
  • Монтажни дейности – моноблок, мивки, мебели за баня и т.н;
  • Монтаж на бойлер (ВиК свързване и ел. монтаж);
  • Монтаж на душ кабина в банята, монтаж на вани и душ системи
  • Монтаж на моноблог за външен монтаж или структури за вграждане;
  • Монтаж на шкаф мивка (изляти мивки с плот, мивки за монтаж в стени, свободностоящи мивки);
  • Монтаж на шкаф огледало, монтаж на огледала за вграждане с осветление;
  • Монтаж на вентилатор за баня;
  • Монтаж на лира за баня;
  • Монтаж на аксесоари ( сапунерки, закачалки и др. )
  • Монтаж на пералня / сушилна машина;
  • Монтаж на миялна машина;
  • Монтаж на аплици и сифони;
  • Монтаж на ел лючове и ел контакти. монтаж на всякакъв вид осветителни тела;
  • Проектирани и изпълнение на кухни по поръчка (от-до), монтаж на битови електроуреди за кухня;
  • Монтаж и сглобяване на домакински мебели – дивани, маси, столове, шкафове, етажерки и др.
  • Почистване на обекта  и извозване на строителни отпадъци
  • По преценка и дребни довършителни ремонти.

Ремонт на баня гр. Пловдив. Ремонт и реновиране на стара баня - Къртене, ВиК преработка и др.

Предлагаме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 15 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Предлагаме само качествени услуги от квалифицирани майстори с дълъг стаж и много натрупани, полезни знания в сферата на ремонтните услуги. Услугите, който предлагаме са: Монтаж и полагане на вътрешна и външна топлоизолация; Изграждане на конструкции и зидове чрез сухо строителство, полагане на мазилки, шпакловки, боядисване; Усвояване на тераси. Зидарии, декорации, окачени и растерни тавани; Проектиране и монтаж на кухни по поръчка; Монтаж и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, технически камък; Монтаж и лепене на стенни облицовки от камък, мрамор, грани, ламинат и др. вид плоскости и материали; Изработка и монтаж на гипсокартонови конструкции и окачени тавани чрез двойна или единична скара. Монтаж на ламелени и растерни тавани; Ремонти на бани, монтаж на душ кабини, структури за вграждане, мивки, смесители, мебелировка за баня и др.; Проектиране и изграждане на ВиК и Ел. инсталации, монтаж на ел. табла, осветителни тела, LED осветление и др.; Извършваме всякакъв тип електроремонти, структурно и електроокабеляване; Електро и структурно окабеляване; Изграждане и ремонт на покриви; Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.

– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
– Ремонт на баня Пловдив. Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
– Ремонт на баня Пловдив. Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
– Ремонт на баня Пловдив. Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
– Ремонт на баня Пловдив. Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.