Лепене на плочки за под и стени

Лепене на плочки за баня

Нашият екип извършва лепене на плочки на всякакъв тип вътрешни и външни помещения. Нашите професионални умения ще Ви гарантират перфектно изпълнение и отличен завършек на ремонтния процес.

Строителни и довършителни ремонтни услуги гр. Пловдив

Лепене на плочки във Вашият дом или обществено място

Монтаж и лепене плочки и облицоване на стени - Фаянс ,Теракот, Гранитогрес, Мрамор, Изкуствен и естествен камък, Декоративни облицовки

Майстори за външно лепене на плочки (тераси, двор, стълбище), вътрешно полагане на плочки (стаи, коридор, антре, баня), лепене на плочки за стена, обръщане на врати и прозорци с гранитогрес. Лепене на плочки в гр. Пловдив. Лепене на гранитогрес Пловдив, лепене на фаянс и теракот в гр. Пловдив. Редене и лепене на плочки в банята. Цялостен ремонт на баня за гр. Пловдив и Пловдив ( област ).

Облицоването с плочки е една от основните теми, заради които винаги ще бъдат актуални, не само заради добрите характеристики на материала, независимо дали става за фаянс, теракот, гранит, мрамор и други, но и заради заебележителните и стилни модели, които се предлагат на пазара. Но като цяло постигането на крайният резултат, добрият естетически вид и дълготрайността на облицовката в най-голяма степен зависят от качественият монтаж и полагане,  качеството на използваните грундове, лепила и фугиращи смеси. В случай, че е настъпил момента за осъществяване на плануван ремонт на Ваше жилище или търговски обект, при който ремонт се изисква поставяне на всякакъв вид плочки се обърнете се към нас, ние ще извършим обстоен оглед, ще изчислим квадратурата, върху която ще се лепят плочките, ще Ви дадем насоки как да премине ремонтът и най-важното ще Ви предложим подходящ оферта.

В случай, че имате нужда от добри майстори за лепене на плочки в гр. Пловдив се обърнете към нас Ние ще Ви помогнем.

Нашите услуги

Плочките са едно от най-достъпните и използвани възможности за полагане на под и на стени във всякакъв вид помещения. Те предоставят хиляди възможности за оформление на интериора и екстериора по най-различни начини. Тяхната лесна подръжка и огромен избор на пазара ги правят най-предпочитани при подови настилки и стенни облицовки.

Ние сме специализирани в монтажът на най-разнообразни подови и стенни настилки като фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор, ествествен камък, декоративни и каменни облицовки. Следваме доказани методи и стриктни техники при монтажът на плочките. Разчитайки на нашите услуги за лепене и монтаж на плочки и облицовки Вие ще получите отличен, краен резултат и при нестандартни декорации с плочки . Може да разчитате на нас в случай, че имате нужда от добри майстори за: 

Лепене на подови плочки

Лепене на плочки за стена

Лепене на плочки за баня

Лепене на плочки за стълбища

Лепене на плочки за коридор и антре

Лепене на плочки на тераса

Лепене на плочки в кухнята

Лепене на плочки за гръб на кухня

Лепене на плочки в търговски помещения, офиси, магазини

Лепене на ествествен камък на външни и вътрешни стени

Лепене на декоративни плочки за стена

Лепене на плочки в баня - част от нашата работа

Лепене на плочки за стени и под, лепене на ествествен камък и декоративни облицовки - част от нашата работа

Изобилието от плочки на пазара е огромно, както по отношение на дизайн и цветове, така и по размери и цени. Съществуват много стилни и класически модели, с които може да се постигне невероятен интериор и екстериор. Плочките намират приложение най-вече в санитарни помещения – в дома и за обществено ползване. Дългият им експлоатационен период, красив вид и лесна поддръжка зависи от правилното им монтиране, така че нуждата от квалифицирани майстори за целта играе решаваща роля. Лепенето на плочки не е лесен процес, поради което наемането на опитен майстор за лепене на плочки е от изключителна значимост. Залагайки на нас Нас – Вие залагате на висококачествено и прецизно изпълнение. Професионален монтаж и лепене на плочки от всякакъв тип, облицоване на стени и колони.

Избор на плочки според вида на помещението

Повърхността на плочките биват гланцирана и матирана. Гланцираните плочки са с по-голяма водоустойчивост, а матираните плочки са с естествена водоустойчивост. Матираните плочки не са подходящи за поставяне близо до мивки или душове, а на стена по-далече от вода.

Плочки за под

За подови плочки най-често се избират варианти на теракот и гранитогрес. Както за външно полагане, гранитогресът е подходящ и за вътрешно приложение, докато теракотът може да бъде използван само за затворени пространства. Причината за това е, че гранитогресът е с по-добри характеристики, не се износва и е устойчив на студ и влага.

Гранитогрес

Гранитогресът е с много висока плътност и здравина и именно затова е сред най-трайните настилки за дома или за външно приложение. Той много устойчив на вода, предотвратява хлъзгане и е идеален вариант за вашата баня, кухня, тераса. Гранитогресът се предлага в много варианти на размери, дебелина и цветове, а и ще бъдете сигурни, че след използването му помещенията ще добият красива и стилна визия.

Теракот

Теракотът е много плътен материал с висока издръжливост на износване. В сравнение с граниотогресът теракотът е по-евтин вариант. При избора на теракот трябва да се спрете на гланциран вариант, защото при допир с вода ще предотврати поява на петна по повърхността на плочките. Теракотът е добър избор, когато искате да постигнете изтънщен и ретро стил. Поради гланцираната си повърхност той е много лесен за почистване.

Плочки за офиси и обществени места

В пространства и помещения, които ще са посещавани често ще трябва да се спрете на здрави плочки от гранит или теракот, тъй като те са здрави и устойчиви на натоварване. Гранитогресът е идеален вариант за външни и вътрешни помещения, които ще се посщават от повече хора, а теракотът би бил подходящ само за вътрешни помещения с високо натоварване.

Плочки за стени

За стените на вътрешни помещения като баня или кухня, най-подходящ вариант би бил фаянсът. Той няма здравината на гранитогресът и теракотът и затова той е най-подходящ на монтаж на стени в баня или кухня, където плочките няма да бъдат толкова натоварени. Вариантите на повърхността могат да бъдат гланцирани или матови, като гланцираните варианти са за предпочитане, защото се почистват много по-лесно. 

Процесът по редене и лепене на плочки изпълняваме последователно по следните начини:

Лепене на плочки Пловдив