Електротехници и Водопровдчици за гр. Пловдив и областта

Електро и ВиК услуги гр. Пловдив

Проектиране, изграждане и ремонт на Електро и ВиК инсталации

Електротехник Пловдив

Като наш основен приоритет в помощ на нашите клиенти е отстраняването на всякакви повреди и аварии в електрически и вик инсталации. При електрически и вик проблем може да ни потърсите за съдействие!

Извършваме бързо диагностициране на проблеми по електрически и мрежови инсталации за евентиуално прекъсване на кабели, изгорели контакти и предпазители, къси съединения и отечки. След диагностициране на проблема оказваме незабавно съдействие. Също като наша основна дейност е ремонт на ВиК инсталации и отсраняване на дефекти във водоснабдяването на жилищни и корпоративни сгради.

Електроуслуги

Професионални електротехници с богат опит в електроремонтите

ВиК услуги

ВиК ремонти и отстраняване на повреди от майстори водопродчици

ВиК иснталации - Ремонт, подмяна и изграждане

ВиК инсталацията е другият вид структороопределяща инсталация (по подобие на електроинсталацията), която се прави веднага след началните етапи от всеки ремонт като къртенето и зидариите. ВиК-то включва смяна на тръбите в банята, тоалетната, мокрото помещение и кухнята, а при къщи и монолитни сгради и в подземните помещения (ако има такива). Старите, похабени и ръждясали метални тръби се заменят с нови полипропиленови – ново поколение тръби, които не подлежат на корозия и осигуряват по-добър дебит на водата. Те са и по-дълготрайни с времето. Разположението на санитарната арматура е важен момент при проектирането на една баня. Всичко трябва така да се пресметне до най-малката подробност,  така че да е максимално удобно и комфортно за обитателите,Колко струва една нова ВИК инсталация? За една нормална баня от 3-4 м2, цената с труд и материали излиза около 5000-8000 лв. Веднъж, след като сме приключили с водопровода и канализацията се прави тест, за да се убедим, че всичко е наред с тръбите и няма течове. Накрая стените се измазват с варо-циментова мазилка, а на пода се прави циментова замазка.

ВиК иснталации и ВиК ремонтите са специфична материя

ВиК инсталациите сами по себе си са комплексна мрежа от тръбопроводи и съединения с различни предназначения и като такава направата и изсиква да бъде извършена от майстор водопроводчик със солидни знания в тази сфера, както и притежание на много практически опит и знания. ВиК инсталацията съдържа множество компоненти, за които ремонт или смяната им е нужен добър майстор, с богат опит и зпълненеи на множество ВиК ремонти, както и той трябва да е запознат със спецификите по структурата на ВиК мрежите.

За да се експлоатира една водопреносна мрежа дълги години е необходимо тя да бъде извърчена прецизно и качествено. Има редица специфични правила за направата й, които не всеки знае и умее. От нас може да получите отлично обслужване и ще бъдете сигурни, че изграждането на Вашата водопреносна мрежа е в добри ръце.

Галерия с наши ВиК ремонти и инсталации

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници

Екипът ни представлява колаборация от квалифицирани специалисти в областта на строителните ремонти, и като такъв смятаме, че участието и на опитни електротехници е от особено голямо значение. Не напразно при всеки, значително голям ремонт на обект се търсят услугите и на ел техници, които да извършат нужните електроремонти. Електротехниците в нашият екип имат нужните квалификации и придобити умения, благодарение на което извършваните от нас ел. услуги са на едно професионално ниво и гаранцията за всяка изпълнена задача от нас ще е отлична! Ел. услугите, които предлагаме на Нашите клиенти включват редица дейности, които ще решат всичките Ви проблеми, без значение дали става въпрос за електрически неизправности в домашна или бизнес среда. Нашите електроуслуги включват:

При избора си на нас за Вашият ремонт – получачвате професионално изпълнение и висококачствен монтаж на Вашата електроинсталация

Електроинсталацията е един от основните елементи на всяка сграда, такава е й ВиК инсталацията. За това е изключително важно тя да бъде изградена професионално от компетентни ел. техници с правилното електрооборудване. Електроинсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се прави ремонт на всичко останало. Ето защо и изграждането на тези инсталации се прави в най-ранният етап от всеки съвременен ремонт. В случаят говорим за основен ремонт на новопостроена сграда или основен ремонт на стара сграда след изкъртване и демонтаж на старите ВиК и Ел. инсталации.

Проектиране и изграждане на надеждни електрически инсталации. Външно електроокабеляване, монтаж на външни ел. табла и дворно осветление

Професионални електротехници гр. Пловдив. Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането или подмяната на домашни и корпоративни електроинсталации. Притежаваме солиден опит в монтажа на най-различни електрически и разпределителни табла – монофазен и трифазен ток, в инсталирането на ел. ключове и ел. контакти, осветителни тела, LED осветление, многоцелеви девиаторни ключове и превключватели, външно осветление, електроокабеляване, мрежово окабеляване. Извършваме смяна на електрически кабели на всякакъв вид електроуреди и машини за промишлеността. Наши редовни клиента са както обикновени потребители за домашни електро-ремонти, така и постоянни корпоративни клиенти, където безаварийното и надеждно електроподаване е от изключителна важност.

Проектиране на електропреносна мрежа и електрооокабеляване

Електротехник Пловдив. Преди всяко планиране и монтаж на електоинсталация е особено важно електротехникът / електротехниците да я проектират правилно и съобразено с нейното предназначение. като се съобразяват с изискавнията и нуждите на своят клиент. Преди всеки ремонт правим подробна консултация с всеки наш клиенти за това, къде и какви електроуреди и крайни електрически консуматори ще захранват всеки токов кръг от съответната електроинсталация, като преди всичко се съобразяваме с всяко изискване от нашите клиенти при реализирането ма инсталацията. От изключително значение е преди всеки електро-ремонт да сме наясно за абсолютно всяка потробност от дадения проект, за да може нашето изпълнение да бъде 1 към 1 – абсолютно точно, предвид уговореното. След като сме се уверили, че сме покрили всяка подробност правим цялостен проект по изграждането на електроинсталация, съответно изготвяме списък с всички електроматериали и образуваме цеонообразуване – труд и материали.

Качествено извършените подмяна или новоизграждане на електроинсталацията е основен наш приоритет

Електроинсталацията е един от основните елементи на всяка сграда, такава е й ВиК инсталацията. За това е изключително важно тя да бъде изградена професионално от компетентни ел. техници с правилното електрооборудване. Електроинсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се прави ремонт на всичко останало. Ето защо и изграждането на тези инсталации се прави в най-ранният етап от всеки съвременен ремонт. В случаят говорим за основен ремонт на новопостроена сграда или основен ремонт на стара сграда след изкъртване и демонтаж на старите ВиК и Ел. инсталации.

В случай, че става въпрос за къртене на търговски помещения или апартаменти ( преработка или новизграждане на ел. инсталация ) извършваме наколко процедури, в зависимост от спецификата на проекта – рязане на канали в тухлите и бетона за нови контакти, ключове, окабеляване, кабелни връзки и конзолни кутии. На практика вече говорим за новоизграждане на електроинсталация, а не за преработка.

Галерия с наши завършени обекти с изградена електроинсталация